Hirdetés

EXTRA MUROS

Politikai, filozófiai, kulturális abszurdizmus

Facebook

Friss topikok

Egy parlamenti jegyzőkönyv a közeljövőből [forrás: Magyar Fasizálódáskutató Intézet, Brüsszel, leltári szám: 2014-173e/lmp]

2010.12.03. 02:00 | Mologyec bin Kuzar | 1 komment

 T. Legalsóház! /Pörzse Sándor közbeszólása: Adjon az Isten!/ /Nevetés, az elnök csenget/


A Lehet Más a Politika nyomatékosan felhívja a figyelmet arra, hogy a munkaszolgálatos fejadagok disznózsiradékot is tartalmaznak /fütty a jobboldalon/, ami nem illeszkedik egyes vallási kisebbségek gasztrokulturális normáihoz /bekiabálások: A mi zsírunkat eszitek, mocskok!/. Ugyanakkor az sem elhanyagolható körülmény, hogy a tb- és nyugdíjpénztár-potyautasoknak előírt bézs ruhajel alapanyagát sok esetben csak állati bőrből a leggazdaságosabb beszerezni, ami közvetve támogatja az embertelen körülmények között történő vágóállatkereskedelmet /bekiabálás: Na és a kóser libatömés, meg a sakterolás? Általános derültség/. A Lehet Más a Politika tűrhetetlennek ítéli azt a gyakorlatot, hogy az ún. visszaeső munkanélkülieknek és életmódbűnözőknek fenntartott közfoglalkoztató dologházak gazdálkodási szabályzóiban minap megállapított humánerőforrás-pénztárban és a foglalkoztatás közben elhaltak szervkereskedelmét célzó gazdasági szociális társulásban multinacionális magáncégek is tulajdonrészt vásárolhatnak, ami emlékeztet a Nenyi előtti átkos neoliberális fenntarthatatlan piaci gyakorlatra.

Az adósrabszolgaság mostani 18. fordulós alkotmányjogi reformjában az LMP támogatja a nemzetgazdaságilag alsóbbrendű állampolgárok azon jogát, hogy személyi vagyonuk, de akár hajuk, körmük és nem létfontosságú szervük is beszámíttassék az elidegeníthetetlen tulajdonjog fogalmába (amibe a bankbetétek, ingatlanvagyon, stb, már nem). Ezekre ne terjedjen ki a kötelező hozzáadottértékadó beszolgáltatási köre, de természetesen saját fejadagon felüli élelmiszerjegy vételére azért felhasználhassák.

A szociális kártyajogosultságra méltatlanok Romániába és Ukrajnába toloncolásához az LMP azt a javaslatot teszi hozzá, hogy ha már az állam komoly bevételi forrásértéke miatt szemet húny eme illegális emberkereskedelem felett, akkor legalább a vámszervekhez így befolyt eurót külön ellenőrízhető számlán vezessék, hogy az átlátható legyen minden politikai erő számára, már csak azért is, mert 1944-ben az SS gazdasági hivatala is hasonló eszközökkel követte nyomon a deportálás során "nacionalizált" vagyontárgyak értékét /Taps a kormányoldalról!/

Kérjük a kormányerőt, hogy tegye nyilvánossá a választókról készült pártpreferencia-besorolás listáit, mert az LMP él a gyanúperrel, hogy a számára előírt választói tetszésindex alapján meghatározott kvóta - ami a voksolás helyett a szavazatszimulációs statisztikai modell alapján az Országos Választásrajogosultak Akaratát Ellenőrző Bizottság [OVB] kiszámítja - nem egyezik a párt által regisztrált állampolgári hűségnyilatkozatok számadataival - és ezt a többi még létező illetve az uniós kifogások miatt alakított ún. ellenzéki papírpártok képviselői is megerősítették.

Azt is reméljük, hogy a Médiahatóság az idén elfogadott Össznemzeti Szinergikus Pluralizmus elve alapján - mint még megengedhető építőjellegű nyilvános szereplési minimumba - legalább a parlagfű elleni kampányban engedi az LMP logoját feltüntetni 0,0015 mp erejéig a képernyő alján a 25-ös piros karika alatt. Erre külön engedéllyel rendelkezünk az Állami Politikai Szabadságelosztó Bíróságtól [az AB utódja]. Ezt azért is kiemelem, mert ilyen gesztusokkal nem adnánk lovat a nemzetközi kapitalista sajtó így is állandó diktatúrázó hagymázos bírálatai és a belföldi bérretegők demokráciadeficites sopánkodásai alá.

Hogy valami pozitívumról is beszámoljak! /Nocsak! - kiabálás mindenfelől/ Szeretnénk gratulálni ahhoz a fejleményhez, hogy a Nemzetkárosító Fajok Szégyentáblájáról kikerültek emberi népcsoportok, sőt, a tücsökkel és a szúnyoggal szemben is enyhültek a jogalkalmazók eltúlzott negatív sztereotípiái. Üdvözlendőnek tartjuk azt is, hogy az alkotmányreform munkaanyagaiban egyre kevesebb a szövegromlás, kiemelten annak nyelvőrző fejezeteit, mióta azt egy amerikai és nyugat-európai egyetemekről verbuvált hungarológiával foglalkozó professzori gárda gondozza. /Hosszas taps mindenfelől!/

Köszönöm a figyelmet! Éljen Isten és a Nemzet!¤ /Pörzse: Szebb jövőt Vihogás/



[¤ - ez kötelező retorikai gondolatzáró formula a 2014-es nemzetegyesítő alkotmánymódosítási kampány óta, ami része a 2. hároméves Nemzetpolitikai Átrendeződési Tervnek]
 

A bejegyzés trackback címe:

https://extramuros.blog.hu/api/trackback/id/tr872489726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

easy mango 2018.04.14. 15:07:49

A liberális demokráciákban magasabb az életszínvonal, hosszabb a várható élettartam, műveltebbek az emberek, több szabadidejük van, könnyebben megvédik magukat, többet utaznak, több nyelven beszélnek, több magaskultúrát fogyasztanak, magasabb a nyugdíj és több világszínvonalú terméket, vagy műalkotást hoznak létre.
A bezárkózó, paternista társadalom elveszíti a reakcióképességét a folyamatosan változó kihívásokkal szemben, így középtávon nem tud prompt válaszokat adni rá.
Nem véletlen, hogy a technikai újítások, vagy a legmagasabb nyugdíjak nem oroszországban vannak, koreában, vagy a törököknél.
Címkék: politika a nemzet isten demokrácia abszurd diktatúra más lehet lmp nenyi
süti beállítások módosítása