Hirdetés

EXTRA MUROS

Politikai, filozófiai, kulturális abszurdizmus

Facebook

Friss topikok

Öndefiníciók a Buzi-e vagy? 2.0 workshopon

2012.10.16. 21:10 | sturnus_vulgaris | 1 komment

Hát valahogy így, ahogy alant.

ondefiniciok_teljes_1.png

eredeti hely: http://infogr.am/1350330660-909233/

Csak egy kis asszociációs, beszélgetésindító vagy éppen befejező játék volt, szóval semmi komolyabb következtetést nem kell levonni a főleg női társaságból összeszedett önmeghatározásokból.

De azért így is vannak olyan nyomok, amikből vagy amiken el lehet indulni a továbbiakban.

Érdekes lehet például a meleg használata, mert itt főleg csajok mondták, és ezt alapvetően talán egy férfimeghatározásnak gondoljuk inkább. És lám-lám a buzi is fel tudott állni a dobogóra, bár ez bizonyára adta is magát egy ilyen című workshopon. Érdekes lenne azon is elgondolkozni, hogy ki milyen szituációban használja magára és miért. A queer csupán két szavazatot kapott, a második asszociációs kör válaszai közt és a beszélgetés közepette többször el is hangzott, hogy talán az életidegensége miatt magyar közegben.

Ígérem, hogy nagyon igyekszem még valami részletesebb összefoglalót is írni, bár eléggé lefoglalt mostanság a munka világa és egyéb dolgaim. Addig is: lájkoljátok a fészbúk oldalt!

Itt: Extra Muros Facebook oldal

A bejegyzés trackback címe:

https://extramuros.blog.hu/api/trackback/id/tr414851001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása