Hirdetés

EXTRA MUROS

Politikai, filozófiai, kulturális abszurdizmus

Facebook

Friss topikok

Ausländer raus! A tökéletes fideszes propagandafilm a bevándorlók jelentette veszélyekről

2015.02.10. 14:01 | A Román | 3 komment

"a gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani, ez a magyar álláspont." OV

Avagy az orbánista rendszer végső lealjasodása.

Ezúton szeretnénk gratulálni Orbán Viktornak és a Századvég/Habony méregkeverőinek, hogy Horn és Gyurcsány 23 millió románja után ők is bátran felvállalták az idegengyűlöletet, mely a legutóbbi magyar kormányok (mit kormányok! üzleti vállalkozások) legszilárdabb fundamentuma. Uszíts és lopj, jujegyszerű és ősi hatalomtechnika.

A libsi hajléktalanok, a biciklista romkocsmatöltelékek, az IMF-EU-Soros-USA, a norvég aknamunkások, a civileknek álcázott Ötödik Hadoszlop és még más ellenségeink után kijelölték nekünk egy új gyűlöletcélpontot, a magyar történelem folyamán oly sokszor és oly jól bevált "idegeneket", hogy a frusztrált, reménytelen magyar néplélek megkapja a maga bűnbakját, uraink meg zavartalanul folytathassák áldásos gazdasági tevékenységüket a haza üdvéért, neadjisten a saját gyarapodásukért.

Köszönjük.
 „A háború béke, a szabadság szolgaság, a tudatlanság erő.”

frissítés: Konok Péter nagyszerű összefoglalója pártunk és kormányunk legújabb aljasságáról (via Kettős Mérce)

 



A bejegyzés trackback címe:

https://extramuros.blog.hu/api/trackback/id/tr717158101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Román 2015.02.14. 09:11:45

Az utóbbi időben a Fideszes közbeszédet eluralta a bevándorlóktól való hivatalos rettegtetés. Orbán figyelmeztet, Rogán a Keletiben őrködik, Bayer Zsolt pedig „bekussoltatja” Goodfriendet, aki az etnikai sokszínűség mellett teszi le a voksát. Ahogy a Vastagbőr blog írta, úgy tűnik, a nem létező migránsokról szóló félelemkeltés az Orbán-kormány új rezsicsökkentése. A különbség az, hogy míg a rezsicsökkentés nem volt közvetlenül életveszélyes a társadalomra, addig a Fidesz-KDNP mostani kampányával kizárólag a gyanakvást, a gyűlölködést és az erőszakot fogja növelni az országban. A kormány ámokfutása, folytatva a korábbi megbélyegző bűnbakpolitikát, erőszakot szül majd olyan emberek között, akik eddig békésen éltek egymás mellett. A szegények, a romák, a rokkantak, a hajléktalan emberek üldözése után most jönnek a „külföldiek”.

A bevándorló mantrával Orbán és társai az igazi tudatlanság és über ostobaság mocsarában fetrengve még a látszatát sem akarják kelteni annak, hogy tudják, miről beszélnek. Egyik ékes példája ennek az RTL Klub nemrégiben beindított közéleti műsorának legutóbbi adása, ahol Baló György feltette Rogánnak az evidens kérdést: „Ön szerint hány bevándorló él Magyarországon?” – Rogán: „Én erre nem tudok választ adni, de nem is tartjuk fontos kérdésnek.” Értik, nem is tartják fontos kérdésnek. Akkor pontosan mi a fontos ebben a kérdésben, kedves Rogán Antal?

Rogán nyilván erre sosem fog tudni válaszolni, úgyhogy segítsünk egy kicsit. Mert nem elég azt mondani, hogy hülye vagy, Tóni, tényekkel lehet és kell megcáfolni a hülyeséget. Ez még akkor is így van, ha a Fidesz kampánya egyértelműen egy hányingert keltő hangulatkeltés, és nem egy valós helyzetre adott válasz. Nem fogok most gyermekéhezésről vagy a 4 millió szegény emberről beszélni. Nem írok politikai szólamokat. Nézzük meg inkább a számokat és hogy kik állnak a számok mögött, hogy Magyarország mennyi pénzt kap az Uniótól határvédelemre és menekültügyre, és, hogy van-e hova szigorítani az idegenrendészeti és menekültügyi jogszabályokat. szabotimea.blog.hu/2015/02/13/orban_rahel_a_svajci_palyaudvaron_avagy_nehany_szo_a_bevandorlasrol

A Román 2015.02.18. 12:24:55

Schmidt: Orbán miatt pánikolnak Washingtontól Berlinig! :)))))

Schmidt úgy véli, „a liberális demokrácia válságtüneteket mutat”, és ez „pánikreakciókat” okoz. Szerinte ilyen reakció, hogy Obama és a nyugati sajtó felfigyelt Orbán illiberalizmussal kapcsolatos beszédére, melynek kijelentései aztán „pánikot váltottak ki Washingtonban, Berlinben és Brüsszelben”, pontosabban „a status quo fenntartásában érdekelt” személyek körében. Véleménye szerint ezek egyre elkeseredettebben küzdenek az orbáni intézkedések ellen, amelyek viszont – a sajtóhadjáratok nyomán nagyobb nyilvánosságot kapva – egyre népszerűbbek.

Schmidt Mária Orbán Viktort az egyik legbefolyásosabbként számon tartott politikusnak nevezte, aki számos európai vezetőre inspirálóan hatott, de ezt az európai kettős mérce próbálja elfedni. Angela Merkelt viszont az ortodox, megszorításokra kényszerítő politika megtestesítőjének, Junckert pedig a status quoban érdekelt, gyakorlott brüsszeli bürokratának tartja Schmidt, aki úgy gondolja: Clinton, Obama és a többiek félnek, hogy Orbán példája precedens lesz.
mandiner.hu/cikk/20150211_schmidt_orban_miatt_panikolnak_washingtontol_berlinig

A Román 2015.03.10. 09:37:41

Az MTI úgy tesz, mintha szakmai érvek szólnának a megélhetési bevándorlás kifejezés következetes használata mellett, miközben ezzel a saját etikai kódexüket is szembeköpik. Ennyi erővel nyithatnának egy cigánybűnözés gyűjtőcímet is. Mong Attila írása.

A miniszterelnök február 4-én a Fidesz mezőkövesdi frakcióülésén beszélt arról, hogy vissza kell szorítani az általa “megélhetésinek nevezett bevándorlást”, és ezért a magyar kormánynak intézkedéseket kell hoznia annak érdekében, hogy kevesebben érkezzenek Magyarországon keresztül az EU-ba olyanok, akik pusztán a jobb megélhetés reményében indulnak útnak. Másnap a Kossuth Rádió reggeli műsorában Rogán Antal számolt be erről. A kormány és a kormánypárt pedig innentől kezdve tudatosan alkalmazta ezt a kifejezést a propagandájában lényegében mindenkire, aki bevándorol hozzánk, jöjjön akár a Balkánról, mondjuk Koszovóból, vagy Szíriából. A Fidesz számára mindegy is, a lényeg a bélyeg. Február 4. óta, nyilvánvalóan jól kiszámított politikai célból, mindenki megélhetési bevándorló, akár háború sújtotta vidékekről érkezik hozzánk, akár valóban a jobb élet reményében.

Az MTI gyakorlatilag másnaptól egy úgynevezett gyűjtőcímet kreált a megélhetési bevándorlásra, ami ugyan szakmailag valóban indokolt, alkalmazása azonban minden újságírói és hírügynökségi sztenderddel szembemegy. Indokolt persze azért, mert a kormányfő által használt kifejezés önmagában is politikai vita tárgya lett, így valóban megkönnyíti a hírügynökségi hírek közötti eligazodást, ha ezt a gyűjtőcímet felveszik a sorba. Az azonban amilyen mértékben és ahogyan használják, annak nincsen semmilyen újságírói indoka, sőt valójában azt sugallja, amit számos újságcikk azóta felvetett: nevezetesen, hogy az MTI szolgai módon követi a kormányzati “spint”, a politikai propagandát. mertek.hvg.hu/2015/03/09/lesz-ciganybunozes-is-az-mti-n/
Címkék: video 1984 bevándorlás xenofóbia menekültek idegengyűlölet uszítás ellenségeink Fidesz Orbán Viktor Orbán két perc gyűlölet Orwell menekültügy gazdasági bevándorlók
süti beállítások módosítása