Hirdetés

EXTRA MUROS

Politikai, filozófiai, kulturális abszurdizmus

Facebook

Friss topikok

Marxista-liberál-sátánista anarchisták graffitiznek Kolozsváron!

2015.03.11. 13:22 | A Román | Szólj hozzá!

Legalábbis a napocanews.ro nevű portál szerint, amit a könnyebb eligazodás kedvéért valahová Bayer Zsolt és a kuruc.info környékére pozicionálhat a romániai sajtóügyekben kevésbé járatos olvasó. Persze tudjuk, hogy úriember nem olvas kúrinfót, mert az náci meg pfújpfúj, de hát így van az önök alulírott románja a pornhubbal is: időnként feltámad benne a tudásszomj, pedig az ott látható filmművészeti alkotások szereplői a feminista eszme ismerését tekintve erősen alulképzettek.  


No de visszatérve a kolozsvári marxista-liberális-sátánista graffitisek témájára, hát nesze, itt a rövidke cikk fordítása, amitől még mindig gülü szemekkel bámulok ki a fejemből, mint egy tüllszoknyás, bekokózott Semjén Zsolt a vasárnapi leszbibulin: 

Hogy a hazafiak ne töröljék le a marxista-liberális és sátánista anarchisták "művészeti alkotásait", ezek a tetőkre graffitiznek. Ezidáig a rendőrség egy falpiszkoló anarchistát sem fogott el, pedig ezek közismerten Bacchus követői és a Bulgakovban vodkáznak.

Pentru a nu le fi şterse „operele de artă” de către patrioţi, mai nou anarhiştii clujeni de orientare marxisto-liberală şi adepţi ai cultului lui satan, desenează graffiti pe acoperişurile clădirilor din centrul Clujului. Până în prezent, Poliţia Locală nu prins niciun anarhist ce murdăreşte pereţii, deşi toţi sunt arhicunoscuţi adepţi ai lui Bacchus, că-şi beau vodca la Bulgakov.

 

A Bulgakov nevű közismert kocsma említése sunyi utalás a graffitisek feltételezett magyar nemzetiségére, hiszen a vegyépszeres Nagy Elek tulajdonában levő Bulgakovba köztudomásúlag többnyire magyar diákok járnak. Bacchus meg a vodka és a mámor védőszentje, ezt is minden rendes hazafi tudja.

és akkor a cikk illusztrációi:

kolozsvar_anarchia_1.jpg

kolozsvar_anarchia_2.jpg

"Antifa" meg "Halál a fasizmusra", két falfirka a Bulgakovval szemben, ami a napocanews Sherlockját elvezette a magyar marxista-liberál-sátánista anarchisták bűnfészkéhez.

alles_rovas.JPG 
Aki eddig abban a hitben élt, hogy az anarchisták zsidók, cigányok, németek, olaszok stb., de semmiképpen sem Rendesmagyaremberek, az most rebútolhatja az agyát. Persze, az is lehetséges (ahogyan egyik kedves hozzászóló az önök románjának származásában elmélyülve éleselméjűen rávilágított), hogy ezek a kolozsvári magyar anarchisták tulajdonképpen elmagyarosodott zsidók, "akik Tamás Gáspár Miklós, Ara-Kovács Attila és a többi magyarellenes idegenszívű emlőin nevelkedtek".

Aki meg többre, magasabbra vágyik, azoknak esetleg lefordíthatom a kommentárokat vagy további román sajtógyöngyszemeket a tükörbenézés jegyében. Tsók mindenkinek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://extramuros.blog.hu/api/trackback/id/tr417259463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: graffiti anarchizmus anarchisták fuckjeah Kolozsvár napocanews.ro magyar anarchisták kolozsvári anarchisták sátánista anarchisták sátánista graffitisek kolozsvári graffiti Cluj napocanews graffiti Cluj graffiti marxista anarchisták liberális anarchisták alkoholista anarchisták
süti beállítások módosítása