Hirdetés

EXTRA MUROS

Politikai, filozófiai, kulturális abszurdizmus

Facebook

Friss topikok

Tarczi István népnemzeti vurstlija a Hősök terén: takarítsuk le!

2015.05.06. 11:12 | A Román | 3 komment

Az elmúlt egy órában valaki ismét eltulajdonított egy Árpádsávos zászlót a tér közepéről.Üzenem az elkövetőnek és minden gyűjtögetőnek, hogy az isteni törvények ismeretének hiánya nem mentest senkit tetteinek következményétől. Amit vet, azt aratja kivétel nélkül mindenki, tegye azt gondolatban, szóban vagy tettben. Létezik szabad akarat, de felelősség is.

Tarczi István, facebook, május 3

aaargh_43.jpg

Az Illetékes Személyek lefosott bokájú teszetoszasága miatt bármely nemzeti színűre festett hibbant önreklámozó politikusjelölt elfoglalhatja a Milleniumi Emlékművet (pontosabban a "Hősök emlékkövét"), az amúgy is súlyos magyar nemzeti pátosztól csöpögő teret (oh, Zala, oh, Schickedanz) tiritarka-csiricsáré giccsparádévá alakítva. A rendhagyó street art mosópor autó fogkrém egy bizonyos honfi.hu domain reklámja, mely a szokásos mélynemzeti magyar fájdalom zagyvaságait tartalmazza és egy bizonyos Tarczi István celldömölki lakos exhibicionizmusának és politikai ambícióinak kiélését szolgálja. Neki szabad: a Fidesz utáni időkre helyezkedő bürokrácia fél ezektől a lármás, ám nemzeti színű kellékekben parádézó őrültektől politikusoktól, mert senki sem akar nemrendesmagyar stb. hírébe kerülni. Véleményem szerint egy kihelyezett anarchista vagy komcsi molinó a Hősök terén percekben mérhető élettartam elé néz, de a szentkoronás-nemzetiszínű faszhelikopterezés gerillareklám a kettős mérce jegyében persze mehet. Pedig itt a nemzeti jelképeink öncélú felhasználásával, kisajátításával (korona a mozgalmi zászló) és banalizálásának esetével ácsorgunk szemben. Vannak egyenlőek és még egyenlőek, ezek a "nemzeti" kellékekkel felszerelt skizoid ilyenolyanok akarnokok ösztönösen ráéreztek, hogy akárcsak egy Lenin-tetkó a gulágon, a szentkoronás-magyarcímeres jelmez és halandzsa védelmet ad a gyáva bürokratákkal szemben. Igen-igen-igen.



Tarczi amúgy nem teljesen ismeretlen akarnok, már szervezett a Hősök terére tüntetést Patrubány (Magyarok Világszövetsége) és más politikai kalandorok vállalkozók társaságában. A google is talált egy érdekesen puffogó hozzászólását a Celldömölk Város Önkormányzata Képviselőtestületének közmeghallgatásán, de az igazi kincsekért, az automatikus írás és a bibliai halandzsa szép gyöngyszemeiért érdemes elmenni köztéri reklámszakemberünk és utcai performerünk fészbúk oldalára:

tarczi.JPG

Ehhez dönteni és tenni kell.
Mertek e véleményt névvel vállalni?
Minden emberben van valami, ami az egészből hiányzik ...
Ébredjetek!

A fúriáknak férfi és női alakjuk van, mindkét típus azonban sokoldalú működése ellenére csak egyetlen célt követ a pusztítást!
Ámde a fúriák nem lényszerűek. Ilyesvalami nem származik a Fény akaratából! A fúriák csak a rossz emberi akarás termékei. A démonokhoz tartoznak, melyeknek azonnal el kell pusztulniuk, mihelyt az ember akarása megjavul és a Fény felé fordul!
A fúriák nagyon veszélyesek és az Ítéletkor elszabadíttatnak, hogy rávessék magukat mind az emberekre. De kárt csak ott tudnak okozni, ahol meg tudnak kapaszkodni, tehát rossz azonneműséget találnak az emberben, vagy félelmet.
Így a fúriáknak is a Fényt kell szolgálniuk, hiszen a rossz földi embereket takarítják el, és ekképpen a nagy tisztítást szolgálják. Majd midőn ez befejeződött, a fúriáknak sem lesz több táplálékuk és maguktól kell elpusztulniuk.
De aki az Ítéletkor fél, abból hiányzik a meggyőződés az Igazság Igéjéről és ezzel a bizalom is Isten Mindenhatóságában és Igazságosságában, mely gyakran a segítő Szeretetben mutatkozik meg!
Az ilyen ember aztán joggal lesz saját langyossága vagy restsége áldozata, a fúriáknak el kell őt az Ítéletkor ragadniuk és pusztítaniuk!
Végeredményben tehát ez is egy egyszerű történés, melynek iszonyatosságával Isten Szent Törvénye útján kell haladnia!
Az elszabadított fúriák! Ez azt jelenti, hogy semmi sem tartja őket vissza, egy bizonyos időre teljesen szabad utat kapnak.
Az embereket semmi sem fogja közben védeni, hanem ki lesznek szolgáltatva tombolásuknak.

Stb, stb, stb, előre a nyomasztásba.


Tarczi István vurstlija a Hősök terének közepén a jogállam látványos megsemmisülésének jele, a jobber futóbolondoknak "nemzeti" színekre festett akarnokoknak behódoló gyáva hivatalnokaink látványosan nem végzik el a társadalom által rájuk bízott közfeladatokat. Nem marad más, mint a civil kezdeményezésképpen letakarítani  az Ismeretlen Katona sírját.

Gyülekezés ollóval este a téren?

edward_scrissorhand.gif

 

A bejegyzés trackback címe:

https://extramuros.blog.hu/api/trackback/id/tr957434026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Román 2015.05.06. 12:01:01

István Tarczi added 3 new photos.
April 25 at 10:45am ·
Tisztelt Ügyintézők!
Bejelentett rendezvényem (Hősök tere) kellékeiből (molinó, zászló) a mai napig három alkalommal ismeretlen tettes, tettesek eltulajdonítottak 4db molinót és 2db zászlót.
2015.04.23-án 21-őrától 23-óráig bezárólag 1db Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában… feliratú fehér alapon fekete betűkkel írt kelléket.
2015.04.24-én 00-órától 01.45-óráig 3db fehér alapon fekete betűkkel írt molinót.
BÉKÉT A VILÁGNAK és 2db EMBEREK A BÉKÉÉRT PEOPLE FOR PEACE feliratúakat.
2015.04.24-én 23-órától 2015.04.25-én 02-óra közötti időben 2db magyar nemzeti színű zászlót 2db 260 cm-es fehér zászlórúddal.
Képek csatolva
Kérem Önöket bejelentésem kivizsgálására.
Tisztelettel: Tarczi István
2015.04.25.
Hetedik Parancsolat
NE LOPJ!
A tolvajt a teremtmények legmegvetendőbbikének veszik. Mindenki tolvaj, aki valaki mástól, annak tulajdonából, annak akaratán kívül elvesz valamit.
Benne foglaltatik a magyarázat. Ahhoz, hogy az ember a Parancsolatot helyesen teljesítse is, nem kell mást tennie, mint mindig világosan megkülönböztetnie azt, ami a másé! Ez nem nehéz, mondja azonnal mindenki. S ezzel már el is intézte.
Biztos, hogy nehéz, mint ahogyan alapjában véve nem nehéz betartani mind a tíz parancsolatot sem, ha ugyan az ember akarja. Ám közben mindig megmarad a feltétel, hogy helyesen ismerje őket. S ez sokakból hiányzik.
Átgondoltad-e valaha helyesen a Parancsolat teljesítése végett, hogy mi is voltaképpen a más tulajdona, melyből semmit sem szabad elvenned?
A más pénze, ékszere, ruhái, esetleg háza is és gazdasága állataival és mindaz, ami hozzátartozik. De a parancsolatban nem az áll, hogy ez csak durvaanyagú földi javakat érint! Hiszen léteznek olyan értékek, melyek ennél még jóval drágábbak!
Az ember tulajdonába tartozik még a becsülete, a nyilvánosság előtti tekintélye, gondolatai, sajátosságai, a bizalom is, amelyet másoktól, ha nem is mindenkitől, legföljebb egyiknél vagy másiknál élvez!
Ha egyszer már ily messzire jutottunk, máris valamivel alábbhagy többek lelki kevélysége a Parancsolattal szemben. Hiszen csak kérdezd meg magadtól: Még sohasem próbáltad, talán jóhiszeműen, megingatni, vagy mi több, aláásni azt a tekintélyt, melyet az egyik ember a másiknál élvez, azzal, hogy óvatosságra intettél? Ezzel teljesen szabályosan megloptad azt az embert, aki e bizalmat élvezte! Hiszen elvetted tőle, vagy legalábbis kísérletet tettél rá.
Akkor is megloptad felebarátodat, ha tudsz viszonyairól valamit, és e tudást az érintett beleegyezése nélkül adod tovább. Ebből fölismerheted, hogy mily nagyon bele vannak gabalyodva a bűn hurkaiba mindazok az emberek, akik még ilyen dolgokból is üzletet próbálnak csinálni, vagy ezzel üzletszerűleg foglalkozni.
A hurkokba való öngabalyítás egy olyan óriási hálót von maga után Isten törvényeinek folytonos megszegése következményeinek összes megnyilvánulása révén, hogy ezek az emberek soha többé nem tudják magukat kiszabadítani; hiszen gyakran súlyosabban meg vannak terhelve, mint a durvaanyagú betörők vagy tolvajok. Éppúgy vétkesek és orgazdák mindazok, akik az ilyen „űzérkedőket” bűnös mesterségükben támogatják és pártolják.
Minden őszintén és becsületesen gondolkodó embernek, akár magánember, akár üzletember, joga és kötelessége egyenes magyarázatot kérni és ha szükséges, akár bizonyítékokat is a hozzá valamilyen céllal forduló embertől, melyek alapján eldöntheti, hogy mennyire képes bizalommal teljesíteni annak kívánságait. Minden más egészségtelen és elutasítandó.
E Parancsolat betartásának ugyanakkor még az a hatása is megvan, hogy a benső ösztönös érzés egyre jobban ébredezik, s annak képességei megnövekednek és fölszabadulnak. Az ember így megszerzi azt a helyes emberismeretet, melyet csupán kényelemszeretetből veszített el. Lassanként elveszíti azt, ami halott, gépes, és újra élő emberré válik. Igazi egyéniségek keletkeznek, míg a jelenlegi kifejlesztett tömegállatnak el kell tűnnie.
Vegyétek hát a fáradságot és gondolkodjatok el rajta, tegyetek róla, hogy végül ne éppen e Parancsolatot találjátok sokszor megszegve az adósságkönyvetek oldalain!

staropramen 2015.05.07. 07:54:53

Nyugi Emberek!
Rövidesen lesz mellette körhinta vattacukor, zizi, bambi.

A Román 2015.05.07. 10:19:20

@staropramen: + jurta és íjász céllövölde, ahol plüss Orbán Viktorkákat és Vona Gáborkákat lehet nyerni
Címkék: média reklám önreklám molinó Világörökség gerilla reklám Hősök tere Kettős mérce Millenniumi emlékmű Milleniumi emlékmű Zala György Schickedanz Albert faszhelikopterezés Tarczi István honfi.hu frázisok
süti beállítások módosítása