Hirdetés

EXTRA MUROS

Politikai, filozófiai, kulturális abszurdizmus

Facebook

Friss topikok

A vegánok lesznek Orbán legújabb ellenségei?

2019.07.21. 10:19 | A Román | Szólj hozzá!


ich_bin_veganer.png


A Soros/Brüsszel/migráns/liberális/hajléktalan/CEU/meleg/akadémikus stb. gyűlölet- és hecckampányok már az ürömi kocsmában is vicc tárgyai, ezért a baráti körben megpróbáljuk egy fogadás keretében megjósolni a Pártunk és Államunk következő gyűlöletcélpontját. Én az üveggömböt fürkészve a következőt láttam:


Németh Szilárd videó (pacalt főz mangalicazsírban): Argh, argh, én bizony nem nőttem volna ilyen szép darab emberré legelészve (nevet, a térdét csapkodja).

A Századvég kutatása szerint az abortuszt végző nőgyógyászok 78%-a vegán.

A Magyar idők és a Statisztikai Hivatal szerint a veganizmus miatt csökken a magyar húsfogyasztás és a reálbér.

Pesti Srácok: A Prájdon EU-zászlós, seggriszáló vegán liberálisok provokálják a magyarokat!

Origo: Árpád vezér húsevő volt! Horthy Miklós is! Sőt Orbán Viktor is! Nade ki vegán?!!!! Hitler vegán volt! Sztálin is! Soros is, Brüsszel is! Védjūk meg Magyarországot, a Pacalt és az Identitást a liberális szélsőségesektől!

888: Erő! 888 és Erő! ERŐ=HÚS! Kérődzenek a libsi migránssimogató kertitörpék! Viktorjugend! Például harcostársunk Goebbels, bocs, G. Fodor Gábor derék húsevő magyar! MAGYAR FÉRFI! Orbán Viktor is gyakran megsimogatja! Lefut 3 maratont, 200 kilót lök mellből és a vegánlibsi nők ezrei ostromolják, persze eredménytelenül, mert sohasem mocskolná be magát ilyen untermädchenekkel!

Bayer Zsolt: Milyen klímakatasztrófa?!!!!! Kurvaanyátok!!! Vegánnak lenni egyértelműen magyarellenes támadás. A körúton belül tenyésző vegánok nem esznek húst, ezzel előre megfontolt szándékkal éhhalálba kergetnék a derék vidéki parasztmagyarokat. Azért, mert azok magyarok!!!! Ráadásul ezek az ún. vegánok a sok zöldségevéstől elbuzulosodnak! A nők meg elférfiasodnak meg feministásodnak. Kihívom az összes veganlibsit ökölharcra, EGYSZERRE! Gyertek egy 005-õs fidesztagkönyves igazmagyar ellen, kigyóvállúak! Kurvaanyátok, pfúj, pfúj, HUKK!

A Magyar Tudományos Akadémia közleménye:  
Ahogyan azt Akadémiánk elnöke, Bayer Zsolt kifejtette, a jó édes kurva anyját az összes vegánbuzi libsinek! Ráadásul a húsmentes étkezés felborítja a vegánok ösztrogén és tesztoszteron szintjét, liberalizmusra és homoszekszualitásra hajlamosít.

Pataki Attila (Edda): A veganságot a rosszakaratú földönkívüliek terjesztik, akik magyar rocksztárokat szondáznak análisan!!!!


Schobert Norbi: Az Update szénhidrátmentes termékeink a vegánság és a migránsok ellen is megvédenek.


Semjén Zsolt: Egyértelműen keresztény és magyarellenes támadás, egyenest Brüsszelből. Szejtán=Sátán, ezt minden művelt keresztény hazafi tudja. Sorossátánnak nem sikerült a migránsördögeivel elfoglalnia Magyarországot, ezért most a vegánok révén próbálkozik. Például Jézus evett halat. Én is rendszeresen vadászok, pedig meg sem tudom enni az általam elejtett vadakat.


Vadhajtások: Elmentünk néhány kopasz hazafival és néhány önvédelmi bézbólütővel egy ilyen veganbuzi étterembe, oszt csülköt kértünk. Mikor nem akartak adni, akkor elővettük a bézbólütőt nejlónzacskóból a magunkkal hozottat és jóizűen elfogyasztottuk a helyszínen. Gyűlölködő tekintetekkel nézett minket a személyzet és a vendégek is! mert Magyarországon Magyarul merünk étkezni,


Németh Sándor (Hit Gyülekezete,): A muzulmán, honfoglaló migránsok nem eszik a disznóhúst, pedig jómódù egyházunknak érdekeltségei vannak a magyarországi sertéstenyésztésben. Tehát a vegánok muzulmánok.


Kis-Rigó László, szegedi püspök: Ahogyan azt Orbán Viktor, az új Hunyadi János mondotta, meg kell őriznünk magyar és keresztény identitásunkat, ami a pacal és a foci. Esznek a migránsok pacalt? Nem. És a vegánok? Nem. A vegánság idegen a magyar keresztény lélektől, a Hanyatló, Liberális Nyugat találmánya, akárcsak a pedofília. Most, hogy eszembe jutott, el kell szaladnom megnézni az Orbán Viktorról elnevezett egyházi stadionunkban focizó keresztény  kisfiúkat, nehogy egy migránsvegán pedofil papi álruhában zaklassa őket.


Katolikus Püspöki Kar: Isten elküldte nekünk Orbán Viktort, kárpótlásként Trianonért. Orbán magyar. Jézus magyar. Kérdés? És akkor mondjunk el egy imát közösségünk bőkezű támogatójáért, az új államalapítóért, Orbán Viktorért. Ámen.


Végül Orbán Viktor is beszáll: Brüsszel és Soros kívülről támadja Magyarországot, de a belső ellenség sem pihen. Hiába kergettük el az állandóan akadékoskodó akadémikus tojásfejeket Magyarországról! Megvédjük a magyar mezőgazdaságot, megvédjük a magyar hagyományokat, megvédjük a vidéki keresztény magyar embereket, megvédjük az illiberális keresztény demokráciát, megvédjük Magyarországot!


Híradó 1, 2, 3, 4, TV2, Origo, összes vidéki újság, stb: Meddig tűrjük a vegánok országpusztító randalírozását?!!!


STB, STB, STB...

xxx_orban_viktor_ellensegei.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://extramuros.blog.hu/api/trackback/id/tr2214972724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: meleg pride liberális soros abszurd soros györgy schobert norbi bayer zsolt homoszexuális migráció hatred uszítás vegán gyűlöletkampány hecckampány 888 g. fodor gábor migráns Fidesz Orbán Viktor Semjén Zsolt Magyarország Magyar Brüsszel Trianon Horthy Miklós Magyar Tudományos Akadémia Századvég vegánok vegánizmus vadhajtások Kis-Rigó László Origó vegánság bede zsolt anti-vegan németh Sándor magyar Idők Jézus magyar magyar jézus
süti beállítások módosítása