Hirdetés

EXTRA MUROS

Politikai, filozófiai, kulturális abszurdizmus

Facebook

Friss topikok

Harmadik Félidő

2013.03.02. 12:40 | sturnus_vulgaris | 1 komment

 Konok Péter írása következik.

A Magyar Ultrák Dadaista Akciócsoportja szimbolikus támadást intézett a Győri ETO stadionjának mosdója ellen. A MUDA ezúton akarja jelezni, hogy mélységesen elítéli a Marcel Duchamp-fémjelezte álságos, biedermeier szürrealizmus önfényező, polgárpukkasztó manírjait, és új, mindent átfogó, lendületes fociművészeti forradalomra, univerzális, kollektív-purgatív aktusra hívja fel a világ drukkereit.

 

dada.jpg

"Elég az olcsó tetszelgésből - számunkra a művészet az ösztönök örök táncát, a Semmibe vetett Ember permanens szabadságharcát jelenti, nem holmi felszínes szemantikai játszadozást" - jelentette ki Kovács "Tzara-Terminátor" József, a MUDA PR-menedzsere. A csoport hadat üzent a magritte-ista pipázóknak is: "Nehogy már azt higgyék, hogy a büdös, földhözragadt csutoráikkal megszabhatják a percepció határait" - jelezte az aktivista, aki bejelentette: a jövő héten kerül sor Avantgárd Harmadik Félidő című harci performance-ukra, ahol végre lerendezhetik régi ellentéteiket a Focidrukkerek Expresszionista Körével. A rendezvényt a Civil Összművészeti Fórum (ismertebb nevén a Valkűrök Menetelése) is támogatja

A bejegyzés trackback címe:

https://extramuros.blog.hu/api/trackback/id/tr585113008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Címkék: pr foci dada eto
süti beállítások módosítása