Hirdetés

EXTRA MUROS

Politikai, filozófiai, kulturális abszurdizmus

Facebook

Friss topikok

Mindeközben: pofátlan médiahekk és csinovnyik gyávaság a Hősök terén

2015.05.01. 09:55 | A Román | 5 komment

Csak a szokásos bőgatyás-önsajnáló szellemi toprongy.


- Egy Széchenyinek tulajdonított Surányi Miklós idézet ("Gyáva népnek nincs hazája stb"),
- Petőfi-parafrázis ("A magyarok Istenére esküszünk", az átírást az ismeretlen elkövető bizonyára jobbnak találta az eredetinél),
- Trianonos önfelmentő önsajnálat,
- keresztény védőruna részlet a tízparancsolatból ("szeresd felebarátodat", mert aki a Bibliából idézget, az rossz ember nem lehet)
- közhely (minden politikus bűnöző, kivéve azt, aki ezekkel a molinókkal felékesítette a teret)
- "Világ magyarjai, egyesüljetek", egy kis kölcsönzés a szélsőbb baltól (a Világ proletárjai, egyesüljetek! a munkásmozgalom internacionalista jelszava, melyet Karl Marx a Kommunista kiáltvány végszavaként használt.)
- "Amcsik Haza" az eredeti 56-os "Ruszkik haza" helyett, talán a tér önjelölt fődekoratőrét is a baráti Szovjetunió Oroszország szponzorálja, a Fidesz-Jobbik vezérkarhoz hasonlóan. A Fidesz óvatos pálfordulásképpen most küld bűneiért vezekelve az USA-nak 150 darab ágyútölteléket, szóval inkább a Jobbik farvizein evez a Hősök tere urban art performere.

aaaargggh_32.jpg

Ami érdekes, hogy már egy hete éktelenkedik az installáció az Ismeretlen Katona Sírja körül, a fideszes bürokrata banda meg annyira fosik a szélsőbbjobberek előretörésétől, hogy nem találni illetékest, aki vállalná a felelősséget a vizuális szennyezés eltakarításáért. Illetékeseink nem szeretnék a nemzetietlen-hazaáruló jelzőket beszerezni, a Fidesz utáni időkben is szeretnének a vályú környékén maradni.

Gyáva népnek nincs hazája. 
Persze lehetne rosszabb is:


hosok_tere_tanacskoztarsasag.jpg

majus1_04_rakosi.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://extramuros.blog.hu/api/trackback/id/tr17418698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Román 2015.05.01. 18:26:42

No, letakarítjuk szegény katonát?

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.01. 18:33:47

Ilyen a demokrácia.

Van aki trianonozik, s van aki homokoskodik. Ez van.

Egyik sem kötelező.

A Román 2015.05.01. 18:41:37

Üdvözlöm, Szerkesztő Úr, újra köreinkben. Köreimben. Sör közepén állok. Nem jött kocogni, pedig egy közös futás egy szép barátság kezdete lehet. Akárcsak a közös szex. Mondja, Szerkesztő Úr, borotválja kend a seggét?

Jules Verne (törölt) 2015.05.01. 20:47:48

@A Román: Te Román, majd azt fogják mondani, hogy meleg vagy.

A Román 2015.05.01. 22:22:12

@Jules Verne: Kedves Gyula, mióta lefotóztak Király András, a Jobbik szóvivője társaságában, azóta harangoztak a nácista karrieremnek...
Címkék: médiahekk pofátlanság media hack Hősök tere Heroes Square
süti beállítások módosítása