Hirdetés

EXTRA MUROS

Politikai, filozófiai, kulturális abszurdizmus

Facebook

Friss topikok

Népszavazás a terrorista bevándorlókról és a halálbüntetés alkalmazásáról

2015.04.30. 18:17 | A Román | 1 komment

koszovo_ptkn.jpg

Még csak éppen elkezdődött a hecckampány a bevándorlók ellen, még ki sem küldték a kérdőívnek nevezett gyűlöletbeszédet, még csak éppen elkezdték a vérszomjas üvöltést az erre hajlamos derék magyar polgártársaink (feszítsdmeeeg!), mikor a Tarajos Vitrinológus, Papagáj Toncsi, Potrohos Tábornok és a többi bandatag máris új gumicsontot dobott a boldogan csaholó rajongóknak, jelesül a halálbüntetés visszaállítását, kurucos daccal odaszarva Európa alkotmányának közepébe a politikai (és büntetőjogi) túlélésük érdekében, elvégre a hatalom szentesíti az eszközt. Pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a belföldi fogyasztásra szánt ötlet nem fakasztott túl sok mosolyt a többi tagországban, le is szóltak a Brüsszelből Európa közveszélyes hülyegyerekének, hogy kuss legyen már vagy kapsz egy taslit.



De mi ettől függetlenül mi civil kezdeményezésképpen online megszavaztatnánk a bevándorlással és a halálbüntetéssel kapcsolatban is a Magyarokat, összevonva, mert így olcsóbb.

Tehát a következő a felvetésünk: ha visszaállítják a halálbüntetést, akkor azt azonnal alkalmazni is kell a bevándorlókon.

A komcsik, liberálisok, hajléktalanok, buzik, cigányok, sorosgyörgyök, romkocsmatöltelékek, biciklisek, drogosok, civilek, norvégok, IMF, bankok, EU, Brüsszel, USA és a többi antimagyar még várhat, koncentráljunk egyelőre a szervezett bűnöző, parazita terroristákra, a vagyis a kormányra a bevándorlókra, akik többek között azért érkeznek Magyarországra, hogy elegyék a kiskeresetűek, például a mai napig a szülei támogatására szoruló Szíjjártó meg Lázár elől a csirkefarhátat. Lágerekbe Munkatáborokba zárni a menekülteket bevándorlókat terroristákat egyelőre nem megoldható, az EU magyarellenes vezetői nem finanszíroznák eme pompás hungaricumot, ráadásul a fene sem tudja, hogy milyen munkát adhatnánk az évi harmincezer terroristának. 

Logikus, hogy az egyetlen üdvözítő és költséghatékony megoldás a terroristák kivégzése.

Nem Önnek, keményen dolgozó kisembernek kéne a sok nemember, írástudatlan kecskepásztor arabnégermuszlim lágerbeli ellátását fizetnie, akik direkt azért másztak le a kecskéjükkel a fáról, hogy magyarellenes erők szervezésében ide jöjjenek parazitáskodni és terroristáskodni. Másrészt a halálbüntetés kizárja a bűnismétlést. Az a terrorista, akit a derék magyar hóhér szakmunkás belelő a Dunába, az bizony nem fog még egyszer, soha a büdös életbe' magyar, de más határt sem sérteni!

Legyen Ön is hazafi, legyen Ön is valaki! Még ma jelentkezzék Ön is önkéntes ítélet-végrehajtónak! Bár a közvélemény nemigazmagyar része lenézi ezt a nemes, kiveszőfélben levő szakmát, azért gondoljon az előnyeire: friss levegő, a munka könnyű, érdekes embereket ismerhet meg és ráadásul csurran-cseppen okosba' ez-az, cipő, zokni, Ájfon meg Gucci és Rolex, ezek a jól szervezett gazdasági terroristák közismerten tele vannak kincsekkel. Ne hagyja veszni a sok cipőt és és a többi értékes ingóságot, hiszen Ön is a piacról él!!!!

Ne feledje: gyáva népnek nincs hazája! Aki bírja, marja! És mi voltunk itt előbb!




A bejegyzés trackback címe:

https://extramuros.blog.hu/api/trackback/id/tr147417946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Román 2015.05.01. 07:43:33

Nyuszika ül az árok parton és reszeli a körmét.

Arra megy a róka kérdi a nyuszikát:
- Mit csinálsz, nyuszika?
- Reszelem a körmömet, széttépem a medvét!
A róka rémülten elrohan.

Eltelik kis idő, arra megy a farkas. Kérdi a nyuszikát:
- Mit csinálsz, nyuszika?
- Reszelem a körmömet, széttépem a medvét!
Farkas rémülten elrohan.

Kis idő múlva dühösen megjelenik a medve. Ráförmed a nyuszikára:
- Miket mesélsz, nyuszika?!
- Én? Csak ülök itt, reszelem a körmömet és hülyeségeket beszélek.
Címkék: halál szavazás bevándorlók kivégzés halálbüntetés bevándorlás menekültek hecckampány Fidesz Orbán Viktor Orbán EU halálbüntetés visszaállítása halálbüntetés bevezetése
süti beállítások módosítása