Hirdetés

EXTRA MUROS

Politikai, filozófiai, kulturális abszurdizmus

Facebook

Friss topikok

Helyszíni jelentés Gréczy Zsolt hate groupjából

2017.11.09. 18:12 | A Román | Szólj hozzá!


gyurcsany_es_lugosi.jpg

"Mocskos bocskoros Romàn geci,nem kellesz nekünk toloncnak a nyakunkba,Gyurcsàny kitartàs!!

"Köcsög gyerek mennyit fizet neked a Fidesz ezért a rossz dumáért kecske baszó román vagy bolgár névvel és brüsszelben élsz te idióta hülye vagy"

"Szellemi köcsög!"

"az én nyugdíjamért ne aggód én soha nem volta Romániában segélyért én már el leszek a csirke farhátonde egy kibaszott bocskorost sem szeretnék magyaroszágon a teszko parkolóban látni és pénzt kéregetni hogy haza utazásra kéreget pénzt még a szagukat sem bírom"

Itt néhány (az adminok szerint pc), a szerény személyemnek címzett beszólás a Gréczy Zsolt adminkodása alatt viruló gyurcsányista hate groupban

(Gyurcsány megbuktatja Orbánt)

kivételesen a szokásos cigányozás, zsidózás stb. nélkül. Én viszont a fenti mémemmel túlléptem a gyurcsányista értelemben vett szólásszabadság korlátain és rövid, de tartalmas csoportbeli pályafutásomnak indoklás nélkül végetvetettek Gréczyék. 

gyurcsany_greczy.pngEzek után felelősségem tudatában kijelenthetem, hogy az ostoba, rettegve gyűlölködő fideszes alattvalót talán csak az ostoba, rettegve gyűlölködő gyurcsányista alattvaló tudja alulmúlni. Mert a "jobberekben" még működik az emberi szolidaritás egy erősen korlátolt, torz, rasszista-sovén változata, a nacionalizmus, addig a gyurcsányista alattvalóknál a pőre, irigy, aljas kenyérféltésnél magasabb ideológiát nem lehet felfedezni. Gátá, nulla, ezek képesek az anyjukat egy plusz adag farhátért.


Reloaded, deja vú: gyűlölettel a gyűlölet ellen, már megint sikeresen egymásnak ugrasztotta a magyarságot Orbán és Gyurcsány, a félelemmel és gyűlölettel manipuláló két gonosz tolvajvezér, ezúton gratula. Az Orbán képére és hasonlatosságára törekedő Gyurcsány a Fidesz állandósult gyűlölet és félelemkampányaira adekvát "baloldali" válasza a románozó gyűlöletkampány. Magyar a magyar ellen, ma talán már nem aljasodunk tovább. A jobbereknek most éppen Soros (zsidók, cigányok, Brüsszel, migrácsok, libsik, ufók stb. stb. stb.) a bűnbak, a gyurcsányista balleroknak meg a határontúli magyarok a gumicsont. Amíg a szánalmas, nyomorult, kifosztott szolgahad egymást ugatja, addig sem a pszichopata vezéreink viselt dolgaival foglalkozik. Vagy egy őszinte szembenézéssel: hogyan sikerült dicsőséges magyarságteljesítménnyel a viszonylagos jóléti legvidámabb barakk országát Európa (sőt Ká-Európa) szegényházává zülleszteni, még a sokáig sovén kivagyisággal lenézett román életszínvonalt is alulmúlni.

xxx_orban_viktor_ellensegei.gif


Feltételezem, ha elvesszük a határon túli magyarok (Pál) szavazati jogát, attól jobb lesz Péternek a sorsa. De talán nem Pált kellene jogfosztani, hanem pl a Nyugaton élő és dolgozó Péternek is megadni a Fidesz által ellopott szavazási lehetőségét. Mellesleg miért nyavalyog Gyurcsány/Vágó és a többi "baloldali" (valójában fasisztoid) gyökér, hogy a "határon túliak" utálják Gyurcsányt, mikor a Pojáca a hatalom csúcsáról teljes erődobással, Horn Gyuszi nyomdokain uszított a "románok" (és a többi határon túli magyar) ellen. Sztálin legalább nem panaszkodott, amiért nem szeretik a guláglakók. Lehet azon vitatkozni, hogy "jó" ötlet volt-e állampolgárságot adni a határon túli magyaroknak a Magyarország határain belül rekedt magyarok partikuláris szempontjából, de beláthatjuk, hogy szavazati jog nélkül az állampolgárság nem állampolgárság. És kár a határon túli magyarokat bűnbaknak megtenni a Fidesz nevű gengszterbanda bűneiért meg Gyurcsány politikusi impotenciájáért, mikor a gyűlöletiparos Vágó Istvánok és a Cavintonon éldegélő gyurcsányista alattvalóktól eltérően egyesek még emlékeznek Gyurcsány tragikomikus országlására, ami részben oka volt a kisebbik rossznak tartott (ohjaj, már megint) Orbánék hatalomra kerülésének. Gyurcsány a szétforgácsolt baloldalon is közutálatnak örvend, egymaga több hasznot hajtva a Fidesznek, mint a Fidesz százmilliárdos agymosó gyűlöletkampányai. Gyurcsánynak semmi esélye a hatalom közelébe kerülni, a Ripacs a saját táborának táncikál, a kudarc miatti felelősséget hárítja ezen sunyi módon, a határon túli magyarságot nevezve meg a bűnbaknak, amiért nem tudja az egyre frusztráltabb követőit sikerre vezetni.

Számomra nehezen megválaszolható kérdés, hogy mi különbözteti meg a gyűlölködő, erkölcsileg és szellemileg lealjasodott, a kenyérféltésbe és a félelembe meghibbant gyurcsányista/orbánista/jobbikos szavazót. Szerintem mára már teljesen mindegy lett, hogy Orbánra, Gyurcsányra vagy Vonára szavazol, ugyanazt a gátlástalanul uszító, Putyin seggéből kilógó gengsztert kapod.

putyin.jpg

Mondogatom román, szerb, szlovák stb. ismerőseimnek, hogy ne fárasszátok magatokat, annyira senki sem gyűlölheti a magyarokat, mint a magyarok egymást. Haters gonna hate.

 "dünnyögj egy új mesét, fasiszta kommunizmusét"

A bejegyzés trackback címe:

https://extramuros.blog.hu/api/trackback/id/tr7213219585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: gyurcsány gyurcsány ferenc gyűlölet gyűlöletbeszéd gyulolet gréczy greczy zsolt haters gonna hate Orbán Demokratikus Koalíció Vona hétköznapi fasizmus gyűlöletcsoport hate speech hate group
süti beállítások módosítása